Доставка

Доставяме в цялата страна с куриерска фирма Еконт Експрес , до адрес на клиента или до офис на Еконт със съответното населено място.
Доставката се извършва в рамките на 1 до 5 работни дни от потвърждаване на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт .
Тарифите можете да видите тук:
https://www.econt.com/econt-express/common-terms

При получаване на пратка клиентът е длъжен да заплати куриерската такса, дори в случаите на отказана след преглед пратка. В подобни случаи клиентът следва да заплати куриерската такса в двете посоки (от изпращача към получателя включително).


Методи на плащане:
Поръчаните стоки могат да бъдат платени чрез опцията „Наложен Платеж“ по следния начин:
Плащане при доставка:
– При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера (вклюваща цена на стоките и цена на куриерската такса на Еконт ). Не плащате нищо допълнително, всички разходи по доставката са отбелязани в цената на поръчката.
Toolmag не поема разходите по инкасо и застраховка на стоките.
В Toolmag сме сигурни, че ще бъдете щастливи с поръчаната от Вас стока, но в случай, че желаете да върнете даден артикул, моля свържете се с нас на телефон :
0897977776
Всички поръчки покриват гаранционен срок 24 или 12 месеца от датата на покупката.

ПРЕДИ ДА ПЛАТИТЕ ЗА САМАТА СТОКА ИМАТЕ ПРАВО НА ПРЕГЛЕД И ТЕСТ, НИЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ СЪЩО ДА ПРЕГЛЕЖДАТЕ ПРАТКИТЕ ПРЕДИ ДА ЗАПЛАТИТЕ ЗА ТЯХ! ЗА ДА МОЖЕТЕ ДА ИЗВЪРШИТЕ ТЕСТ НА ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ СЛЕДВА ДА НОСИТЕ ПОСОБИЯТА НУЖНИ ЗА ТЯХНОТО ПУСКАНЕ В ЕКСЛПОАТАЦИЯ. 

НЕСЪОТВЕТСТВИЯ С ОБЯВЕНОТО В САЙТА СЕ ОТКРИВАТ НА МЯСТО В МАГАЗИНА ИЛИ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА В КУРИЕРСКАТА СЛУЖБА ПРЕДИ ТОЙ ДА Е ИЗПОЛЗВАН!


Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на покупката. Необходимо условие е продуктът да бъде в оригиналната си опаковка, в непроменен външен търговски вид и без следи от употреба, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.