Професионална Електрическа Месомелачка MK-12 850W

399,00 лв. 319,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
ОПИСАНИЕ

Представяме Ви професионална месомелачка модел MK-12, която е подходяща за месарници, ресторанти, колбасарски цехове и др. Електрическата машина за мелене на месо е задължителна техника при професионалната обработка на месо. В различни ситуации било то за производство на колбаси и сушеници, за смилане на големи количества месо за кайма или при заведения за обществено хранене тази месомелачка ще помогне, процеса на работа да стане по-лесен и бърз. Направена с корпус от алпака, месомелачката няма да ръждяса вследствие на намокряне и ще можете спокойно да я почиствате след употреба. Голямата и мощност ще предостави възможност за ефективно смилане на до 150кг. месо на час, а висококачествените ножове (2 броя) няма да се затруднят при това голямо натоварване.

Предимства на продукта:

 • Бързо смилане на голямо количество месо
 • Материал, който не ръждясва и позволява мокрене и лесно почистване
 • За професионална употреба
 • Висококачествени ножове, които не се затрудняват при голямо натоварване
 • Голяма мощност, стабилност и високо качество

Спецификации на продукта:

 • Модел: MК-12
 • Производителност: 150 кг/ч.
 • Материал: Корпус от алпака
 • Мощност: 850W 220V 50Hz
 • Монофазен ток
 • Ножове: 2 броя
 • Размер на решетката: 12 
 • Размери: 225x445x35мм.
 • Тегло: 26 кг.

Съдържание на комплекта:

 • Професионална месомелачка – 1бр.
 • Решетка с отвори 6мм – 1бр.
 • Решетка с отвори 8мм – 1бр.

Професионалната електрическа месомелачка ТК 12 е подходяща за всички специализирани обекти за производство и продажба на месо и месни заготовки. С изключително високия си работен капацитет, съчетан с компактен корпус, уредът ще ви позволи да си осигурите двата най-важни фактора – бързина и качество. Изгодната цена, която ние от Онтайм ви предлагаме, ще разсее всяко колебание.

Бързина, комбинирана с качество

ТК – М12 е машина с висока продуктивност. В корпуса ѝ е вложен 900-ватов мотор с маслен редуктор, благодарение на който имаме скорост на въртене на ножа 190 оборота в минута. Това позволява на мелачката да смели цели 150 килограма кайма в рамките на час. Такъв капацитет на работа е изключително необходим в производствените и търговските обекти.

И понеже бързината понякога не позволява да се постигне желаната прецизност на смилане на месата, бързаме да уточним, че при месомелачката ТК-12 качеството е повече от перфектно. Благодарение на прецизно заточените ножове, оборотите не спадат дори при обработка на тлъсти меса и такива с характерните за тях сухожилия, като телешко например. Нищо не може да затрудни този професионален гигант.

Машината е оборудвана с два ножа, както и с две приставки за извеждане на месото – с по-едри и по-ситни отвори. Това позволява да се приготвят както по-едро, така и по-ситно смлени кайми. Налична е и фуния за пълнене на колбаси. Говорейки за екстремно високи скорости на рязане и мощност при задвижване на ножовете, става ясно, че безопасността при опериране с тази електрическа месомелачка е от ключово значение.

За разлика от домашните месомелачки, този модел е оборудван с две приставки за пресиране на месото в отвора, за да не се налага операцията да се извършва директно с ръце. Използването на буталата е задължително. Препоръчваме на всички обекти да спазват стриктно мерките за безопасна работа с конкретния уред.

Друго ключово изискване към професионалното оборудване в обектите за приготвяне и търговия с храна, е спазването на санитарно-хигиенните норми. ТК 12 е с корпус от алпака – метал, неподатлив на корозия. Тялото на електрическата месомелачка, както и металните и пластмасови подвижни елементи могат да се почистват директно под течаща вода, без риск от поява на ръжда.

900-ватовата професионална месомелачка ТК 12 работи на монофазен ток, което я прави приложима във всякакви условия. За да извършвате съответните операции с този мощен и бързооборотен уред не е нужна цялостна промяна на електрическата инсталация в съответното помещение. Машината се предлага заедно със захранващ кабел със щепсел. За да бъде пусната в експлоатация е нужно просто да се включи в контакта на електрическата мрежа.

Гаранция 2г

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!