Електрическа горивна помпа с мерач, маркуч и дюза

399,00 лв. 329,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Голям поток: С максимален дебит от 60 литра в минута (16 галона в минута), тази изпомпване работи ефективно.
КОмплекта включва тринадесет фута маркуч за ръчна дюза. Точен разходомер за гориво (мерки в литри) с голям цифров дисплей за лесно четене.
Здрав и издръжлив: Трансферната помпа е направена от стомана, което го прави устойчив и дълготраен, гарантира дълъг експлоатационен живот
Широка употреба: Точен разходомер за гориво, Дисплей с големи цифри за лесно отчитане на електромера. Той може да се справи с дизелово гориво и керосин, независимо дали трябва да зареждате автомобила си, генератора, селскостопанското оборудване или друго оборудване с гориво.
Лесен за използване: Самозасмукваща се ротационна помпа, чугунен корпус на помпата, малък размер, лек, лесен монтаж, лесен за използване. Не се изисква професионално ръководство.
описание
Това е професионалната електрическа помпа за масло, която прави лесно прехвърлянето на горива.
Независимо дали трябва да зареждате автомобила, генератора, селскостопанското оборудване или друго оборудване, захранвано с гориво, тази помпа ви покрива. Може да се справи с дизелово масло, керосин, а не за бензин.

С максимален дебит от шестнадесет галона в минута, изпомпването на гориво е не само лесно, но и бързо! Можете също така да следите колко гориво изпомпвате на работа и през целия живот на електрическата помпа, използвайки вградения му измервателен уред за гориво. Тази електрическа помпа за масло е задължително устройство за всяко лице или компания, което изисква редовно прехвърляне на горива.

Гаранция 2 години

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!