Пералня Bauknecht Super Eco 8421

799,00 лв. 649,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Описание:

Пералня Bauknecht Super Eco 8421 , 8кг , 1400об/мин , A+++ / B , Пара , Stop&Add

Пералнята Bauknecht Super Eco 8421 може да бъде ваша на съвсем достъпна цена. Това е уред, чиято работа включва най-модерните технологии за изпиране на всякакви тъкани с грижа за тяхното състояние и защита на тъмните цветове от избеляване. Уредът има незначителни дефекти, засягащи единствено неговия корпус. Работните му функции са абсолютно незасегнати. Предлага се с дву-годишна гаранция.

Active Care Технология – грижа за цветовете на дрехите

В тази машина са залегнали три технологии, комбинирани в уникална програма, която премахва повече от 100 петна при температура само 20°C По този начин се удължава двойно живота на тъмните цветове. Active Care автоматично активира следните 3 елемента:

  • ACTIVE MOUSSE - Водата и препаратът са предварително смесени, за да се създаде пяна, която директно се подава в барабана. Това подобрява изпирането и изплакването на перилния препарат с до 60%;
  • ACTIVE DRUM - Инверторният двигател генерира до 10 различни движения на барабана, за да може активно да действа върху всякакъв вид мръсотия. За оптимално отстраняване на петна;
  • ACTIVE LOAD - Автоматичният сензор за зареждане разпознава количеството пране, регулира консумацията на вода и времето за пране според натоварването. По този начин дава възможност за оптимизиране на ресурсите, докато Active Care е активна.

Моделът Super Eco 8421 постига безкомпромисна чистота и ефективност на изпиране, използвайки половината ресурси, нужни на повечето перални машини. Защитата на тъканите чрез Актив Кеър технологията е тествана и доказана от независим институт, използващ цветовата палитра AISE за черно и синьо.

Която и да е програма против петна на 40°C показва по-ниска ефективност в сравнение с програмата против петна 20°C на перални машини Bauknecht. Подобрената производителност на пране е постигната чрез смесване на перилен препарат и вода от началото на работния цикъл.

С функцията Stop&Add все още можете да зареждате пералнята с изделия с всякакъв размер през първите няколко минути от цикъла на пране, без да правите компромис с ефективността на изпиране. Автоматичната пералня bauknecht използва инверторен мотор, отговарящ за икономичната консумация на електричество. Моделът е от енергиен клас А+++ или B по новата стандартизация.


Характеристики:
Active Care Color + - премахва упорити петна при 20°C и удвоява живота на тъмните цветове Да
Stop and Add - позволява да дадете пауза и да добавите забравено пране Да
Брой програми 15
Дисплей Да , LED
Енергиен клас А+++ по стар стандарт / B по нов
Инвенторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Кратка програма Да
Отложен старт Да
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 59.5 / 60.5
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми) Да

Гаранция 12 месеца 

 

 

 

 

  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!