Пералня Haier HW100-B14979-S, 10 кг, 1400 об/мин, Клас A, Direct Motion мотор, iRefresh, ABT, Steam, Dual spray, Pillow Drum, LED дисплей със сензорно управление, Бял/Черна врата

1 299,00 лв. 939,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Пералнята HAIER е оборудвана с технологията DIRECT MOTION, произвеждана от Fisher&Paykel Technologies (част от HAIER GROUP), световноизвестни експерти в производството на мотори повече от 30 години. Технологията DIRECT MOTION превъзхожда инверторната технология, предлагайки директно свързване на мотора на барабана, като по този начин ограничава броя на компонентите.

Моторът DIRECT MOTION работи без задвижващ ремък. Пералнята е с енергиен клас А (според енергийния етикет - 2021). Повишаването на енергийната ефективност, надеждността и експлоатационния живот се комбинира със значително намаляване на вибрациите, шума и консумацията на вода.

Функцията REFRESH освежава дрехите изключително ефективно с помощта на иновативна технология с микропара. Премахва миризми, фини прахови частици и алергени и намалява гънките. Всичко само за 20 минути, без да използвате перилен препарат.

Водата се нагрява до ниво пара, която се издига от дъното на барабана и се разпределя вътре без принудителна вентилация. Настройки TIME: 20 минути & TEMPERATURE: 60-90° (REFRESH) с резултат: премахване на неприятните миризми, стерилизация и дезинфекция на тъканите и ниска степен на набръчкване.

Влагата вътре в пералнята причинява образуването на мухъл и разпространението на бактерии. Те могат да генерират и неприятни миризми. ABT е технологията, патентована от HAIER, чрез която чувствителните повърхности (чекмедже за перилен препарат и уплътнението на барабана) се обработват с цинкови йони. Процентът на цинк (1,6% - 3,2%) елиминира бактериите в съотношение 99,8%.

Интелигентната функция STEAM разпръсква парата, отпуска влакната на дрехите, помага за премахване на най-упоритите петна, елиминира алергените, унищожава бактериите и улеснява гладенето. Предлага същите резултати като професионално химическо чистене.

С капацитет 10 кг пералнята HAIER – HW100-B14979-S е подходяща за големи семейства. Голямото количество дрехи, което може да се пере в един цикъл, означава по-малко изпирания през седмицата.

TПо-големият барабан (диаметър 52,5 см в сравнение с 49,5 см) повишава ефективността на изпиране и улеснява процеса на гладене (дрехите са с по-ниска степен на набръчкване). Голямата врата (36 см), специално проектирана за отваряне под широк ъгъл, улеснява зареждането/разтоварването на пералнята дори при пране с обемисти дрехи. Барабанът е осветен, за да улесни разтоварването на прането.

Барабанът на пералнята HAIER е проектиран да предпазва перфектно всички дрехи, дори и най-деликатните. PILLOW DRUM - специален дизайн на повърхността на барабана, по който прането се плъзга лесно по време на въртенето. Дрехите се третират внимателно по време на изпирането.

14 програми – множество опции за изпиране, които покриват цялата гама от тъкани, интервали от време и степени на замърсяване, успоредно с удовлетворяване на най-разнообразните нужди от почистване, санитария и дезинфекция.

Бутоните TOUCH CONTROL позволяват лесен избор на предпочитаната от вас опция за изпиране в зависимост от материята на дрехите.

Цифровият LED дисплей постоянно показва оставащото време до края на цикъла на пране, избраната програма и температурата.

Преди да стартирате избраната програма за пране системата AUTO WEIGHT (вътрешна система за претегляне), изчислява точно количеството пране и автоматично регулира продължителността на цикъла на изпиране, спестявайки вода и време.

Функцията I-TIME ви позволява да регулирате времето за изпиране. Времето може да бъде съкратено или удължено, за да завърши процеса на измиване, ако е необходимо.

Функцията STAIN REMOVAL: с просто натискане на бутон можете да изберете типа на петната. Пералнята на Haier има специални функции и програми, посветени на премахването на тези трудни петна.

Нивото на твърдост на чешмяната вода може да има нежелан ефект върху качеството на процеса на изпиране. Функцията SMART DETECTING следи твърдостта на водата и се комбинира със SMART DOSING, който регулира количеството на използвания перилен препарат, водейки до безупречно изпиране.

HAIER са създали SMART DUAL SPRAY, автоматична система за почистване на пералнята, която се активира в края на всеки цикъл на изпиране. Уплътнението на барабана и стъклото се почистват от остатъци от перилен препарат и мъх. Това гарантира хигиената на вътрешността на пералнята. Прането е по-чисто и животът на уреда се удължава.

Спецификации

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Тип монтиране Стандартно
Вид пералня Стандартна
Slim Не
Тип зареждане Предно
Брой хора 5 човека 6 човека
Капацитет на зареждане 10 Kg
Скорост на въртене 1400 rpm
Ниво на шум при центрофуга 69 dB
Материал на кухината Неръждаема стомана
Отваряне на люк Ляво
Тип контролен панел Дигитален Тъч скрийн
Цвят Бял

РАЗМЕРИ

Диаметър люк 36 cm
Дълбочина 53 cm
Ширина 59.5 cm
Височина 85 cm
Тегло 77 Kg

ЕФЕКТИВНОСТ И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби Class A
Консумация на енергия / 100 измивания 51 kWh

ФУНКЦИИ И ЗАЩИТА

Функции Осветление Steam Smart Dual Spray AUTO WEIGHT Stain Removal ABT Pillow Drum
Защитни функции Система за безопасност
Технологии iTime

ПРОГРАМИ И ОПЦИИ

Програми за изпиране Коприна Памук Синтетика Вълна Юргани Rapid 15' Refresh Eco 40-60 C
Брой програми за изпиране 14
Времетраене бърза програма 15 min
Продължителност на ECO програмата 3.58 h

Производител: Haier

Гаранция 12 месеца

 

 

 

 

  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!