Пералня LG F4WV508S1

899,00 лв. 759,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Имате нужда от нова и модерна пералня, но финансовият въпрос леко ви притеснява? Имаме отлично решение за вас – пералнята LG F4WV508S1. Това е уред от ново поколение, който не само ще ви отмени в домакинската работа, но и ще се погрижи за деликатните тъкани много по-добре от вас. С леки транспортни дефекти по корпуса, тази машина е в пълна изправност и готова да ви служи дълго и вярно.

Най-новите технологии интегрирани в един модерен уред

Пералнята на технологичния гигант LG е еталон за последните иновации в битовата техника. Такава е програмата Steam (пара). Тя е специално проектирана за трите цикъла: Babywear, Hypoallergenic, Cotton + Steam. Функцията осигурява грижа за деликатната и чувствителна кожа, почиствайки фините тъкани без перилен препарат.

Винаги се налага да добавим нещо в пералнята, когато вече сме стартирали работния ѝ цикъл. Това вече не е проблем. От чорапи до огромни пуловери, можете да добавите всичко по време на прането на памучни, смесени или ежедневни дрехи. Независимо кой режим ще изберете, вратата може да се отвори точно по време на пране за по-малко от 3 секунди.

Моторът на F4WV508S1 е прикрепен директно към барабана. Инверторният двигател е базиран на системата за директно задвижване, която няма износващи се части в своята конструкция. Това гарантира висока надеждност и издръжливост на двигателя за практически безкраен брой цикли на работа.

За разлика от конвенционалните перални машини, барабанът на автоматичната пералня LG има широка гама от опции за въртене – 6 движения с грижа за дрехите и бельото. Различните посоки на въртене на барабана са максимално адаптирани към различните видове тъкани и степента на замърсяване на прането.

Системата за директно задвижване на инверторния електромотор няма в дизайна си четки и ремък, така че създава много по-малко шум по време на работа. Тъй като оста на въртене на двигателя и барабана е една и съща, нивото на вибрациите е намалено до минимум. Можете да перете по всяко време на денонощието, без угризения, че така ще притеснявате семейството си и съседите.

Система за интелигентна диагностика и безконтактна комуникация

Функцията за мобилна диагностика SmartDiagnosis ви спестява време и пари в случай на проблем. Можете да изпратите данните за установяване на проблема до центъра за техническа поддръжка по телефона. Уредът се предлага с 24-месечна гаранция, така че препоръчваме да потърсите оторизиран сервиз на марката в случай на проблеми в гаранционния период.

Технологията Tag On ви позволява да използвате повечето смартфони с NFC, за да се свържете с вашата перална машина. Като изтеглите приложението LG ThinQ, можете да изтеглите и инсталирате нови, допълнителни програми за пране. Всеки от режимите, заложени в интелигентната перална LG Direct Drive, ви позволява да се насладите на технологичния напредък, постигнат с активното участие на този производител.

Покупката на LG пералня не е каприз, а разумно решение с поглед към бъдещето. Придобиването на висококачествен уред не е и лукс, защото ние ви даваме възможност да купите пералнята на много по-ниска от реалната ѝ цена. Дребните несъвършенства по визията на машината не бива да ви притесняват. Те не засягат нито една от работните ѝ функции. Уредите ни преминават тестови изпитания за изправност и се предлагат с гаранция.


Характеристики:
AI DirectDrive (пералнята сама може да избере програма взависимост от тъканта на прането) Да
Aqua Lock защита Да
Годишен енергиен разход 115 kWh
Инверторен мотор Да
Капацитет 8 кг
Ниво на шум в dB 55 dB
Ниво на шум при центрофугиране в dB 71 dB
Размери на уреда (В/Ш/Д) в см 85 / 60 / 60
Родителски контрол (Заключване за деца) Да
Скорост на центрофугиране (макс.) 1400 об/мин.
Среднопретеглена годишна консумация на вода 9020 литра
Функция за добавяне на пране Да
Функция пара ( по-малко гънки, противоалергенни програми)

Гаранция 12 месеца 

 

 

 

 

  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!