Пречиствател на въздух с HEPA филтър MEDION® MD 10378

249,00 лв. 189,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Пречиствател на въздух MEDION® MD 10378
Описание:
Намалява концентрацията на аерозол във въздуха в помещението
Приложение и гласов контрол
Подходящ размер на помещението 72 m²
HEPA филтър (H13)
Индикатор за качеството на въздуха
38 вата

По-добро качество на въздуха във всяка стая
Плътният въздух няма шанс във вашия дом, след като този пречиствател на въздух MEDION се настани. Ценният домакински помощник разполага с мощните си филтърни характеристики в компактни размери само 35 х 45 х 22 сантиметра.
Модерната HEPA филтърна система 3-в-1 наистина се вписва във всяка стая и с подкрепата на въглероден филтър осигурява значително по-добро качество на въздуха, което не само позволява на страдащите от алергия да си въздъхнат с облекчение. Пречиствателят на въздух ви предлага достатъчно мощност за помещения до 72 квадратни метра и е много лесен за използване.
Това се осигурява от удобното придружаващо приложение за таблети и смартфони, както и от вградения сензорен контролен панел. По този начин имате и интелигентните допълнителни функции като режим на заспиване или таймера по всяко време под контрол.
Гаранция 12 месеца
 
 
 
 
 
  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!