Парочистачка Hoover CA2IN1D 011 Steam Capsules

239,00 лв. 199,00 лв.
Купи
Моля, изберете:
Мощност на нагревателя 1700 W
Вместимост на контейнера за вода 0.35 Л
Има допълнителни аксесоари
Тегло 3кг
Супер удобна
Описание на продукта
Hoover Steam Capsule CA2IN1D 011 Парен моп с портативен парен пистолет, професионален, аксесоар за килими, хигиенизатор, капацитет 0,35 литра, 1700 W, сиво син
 
XL КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОРА : Не губете време да пълните резервоара, когато искате да използвате вашия парен моп Hoover. Резервоарът от 350 мл ви позволява да го преминете няколко пъти, без да се налага да пълните.
 
МНОГОФУНКЦИЯ: Издърпайте преносимия парен пистолет, универсален и идеален за дезинфекция не само на подове, но и на всички други повърхности в къщата.
 
БЪРЗО НАГРЕВАНЕ: С новия парен моп Hoover можете да получите цялата пара, от която се нуждаете, само за 20 секунди.
 
QUICK PARK&GO: Трябва ли да отговаряте на телефона или да спрете почистването си? Правете го без притеснения. Парният моп Hoover стои самостоятелно и може временно да бъде паркиран изправен.
Гаранция 12 месеца
 
 
 
 
 
  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
 
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!