Пречиствател на въздух MEDION® MD 10171, намалява аерозолните концентрации, управление чрез приложение, сензорен контролен панел, HEPA филтър, дисплей за качество на въздуха, функция таймер, 23 вата

229,00 лв. 189,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Пречиствател на въздух MEDION® MD 10171, намалява аерозолните концентрации, управление чрез приложение, сензорен контролен панел, HEPA филтър, дисплей за качество на въздуха, функция таймер, 23 вата

  • Намалява аерозолните концентрации във въздуха в помещението
  • Приложение и гласово управление
  • Подходящ размер на стаята 52 м²
  • HEPA филтър (H13)
  • индикатор за качеството на въздуха

Подобрете качеството на въздуха си
С този въздухопречиствател MEDION можете отново да дишате свободно у дома. Със своите компактни размери от 23 x 40 сантиметра, домакинският помощник се вписва лесно във всяка стая и благодарение на мощния си филтър осигурява по-добро качество на въздуха за нула време. Филтърната система 3 в 1 HEPA с въглероден филтър е подходяща за помещения до 52 квадратни метра и надеждно премахва замърсителите от въздуха в помещението. Във вашите четири стени не само страдащите от алергии могат да въздъхнат с облекчение. Между другото, можете също да го управлявате лесно с помощта на удобния сензорен контролен панел или придружаващото приложение за смартфони и таблети. Можете да контролирате скоростта за нула време или да зададете допълнителни екстри като режим на заспиване и функции на таймера. Не може да бъде по-удобно!

3в1 филтър за пречистване на въздуха

Пречиствателят на въздух надеждно филтрира прах, косми и полени от въздуха с тристепенен процес на почистване. Приятели, вашето семейство и вие можете да се насладите на по-добър и по-здравословен вътрешен климат. Това е качество на живот, което прави вашия дом по-домашен.

Интелигентно управление на приложението

Контролирайте климата в стаята си по всяко време. С удобното мобилно приложение за вашия таблет или смартфон можете да управлявате въздухопречиствателя удобно отвсякъде. Дори в движение, например за стартиране на филтъра на връщане от работа.

спящ режим

Пречиствателят на въздуха ви позволява да спите по-добре. Това се осигурява от специалния режим на заспиване, при който работният шум е тих като шепот, за да не пречи на съня ви, докато въздухът в помещението се филтрира старателно. Така че можете да се насладите на наистина спокоен сън.

Гласовите команди насочват вашия дом

Включете или изключете пречиствателя на въздуха в дома си с гласови команди - лесно с Amazon Alexa или Google Assistant. Можете да дадете на различни пречистватели на въздух свои собствени имена, така че винаги да можете директно да контролирате устройството, което искате.

Гаранция 12 месеца 

 

 

 

 

  • Уредите в toolmag.net са нови със и без транспортни дефекти или измачкани кутии!
  • Какви са дефектите? Най-често това са незначителни драскотини по корпуса, липсваща/измачкана оригинална опаковка все неща които не пречат на функционалността!
  • Описанието на продукта описва всички части с които ще получите уреда.
  • Всички снимки са за обща представа, възможно е цветовете да имат леки разминавания в тоновете в зависимост от монитора от който се гледa, да има сенки или отражения които да предават форми или образи които физически няма как да бъдат възпроизведени с различно осветление.
  • Запазваме си правото да променяме и актуализираме съдържанието и цените по всяко време.
 
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!