Пълначка за месо и колбаси 7 литра

399,00 лв. 299,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Професионалната пълначка за месо и колбаси с вместимост от 7 литра е върховен избор за тези, които търсят висока производителност и надеждност в своята кулинарна дейност. Този модел представлява идеалното съчетание от голяма вместимост, бързина на работа и изключително устойчиви материали, които осигуряват професионално качество във всяко приготвяне.

Основните характеристики на тази професионална пълначка включват:

  1. Висока производителност: Със своята способност да работи бързо и ефективно, тази пълначка е идеална за кулинари, които търсят уред с висока производителност.

  2. Изцяло от неръждаема стомана: Машината е изработена изцяло от висококачествена неръждаема стомана, което не само придава елегантен външен вид, но и осигурява дълготрайна издръжливост и устойчивост на корозията.

  3. Голяма вместимост: С обем от 7 литра, този модел предоставя достатъчно пространство за обработка на по-големи количества суровини, което е идеално за професионални кухни и бизнеси.

  4. Различни приставки: С включените 5 различни приставки за пълнене с размери 16мм, 22мм, 25мм, 32мм и 38мм, тази пълначка предоставя възможност за приготвяне на разнообразни месни деликатеси - от колбаси до карначета и наденици.

  5. Компактни размери: Въпреки големия си обем, уредът е компактен и удобен за поставяне в различни кухненски пространства.

  6. Помощник за бизнеса: С този професионален инструмент, кулинарите и предприемачите могат да увеличат ефективността и да механизират процесите в своите бизнеси.

  7. Гаранция 2 години: С дългосрочната гаранция от 2 години, този уред предоставя допълнителна сигурност и увереност в своето качество и надеждност.

Тази професионална пълначка за месо представлява перфектното съчетание от функционалност, издръжливост и гъвкавост, което прави инструмента идеален за различни кулинарни изисквания в професионалната кухня.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!