2 Броя Соларна Улична Лампа 1600W + 2бр Стойки

199,00 лв. 149,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

LED Соларна улична лампа Cobra 1600W

Улична Соларна лампа Cobra от ново поколение! Системата е изцяло автономна, през светлата част на деня се зарежда батерията, а веднага след като се стъмни осветлението се включва автоматично, благодарение на сензорите за светлина, които са в соларния панел. Соларната улична лампа е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части – фотоволтаичен панел, осветително тяло, сензор, контролер и литиева батерия, всичко това в една кутия. През деня високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето и я съхранява в усъвършенстваната литиева батерия. През нощта мощният светодиод автоматично ще се включи, за да осигури светлина. Опция за светене когато се установи движение, COB ще увеличи яркостта, за да осигури изобилие от допълнително осветление за всеки в района.

След 20-30 секунди или когато движението вече не е открито, светлината ще се изключи, за да спести енергия. Има опция за насторйка и за постоянна осветеност.

Тази интелигентна функция позволява на соларната лампа, захранвана от слънчева енергия, да спестява енергия, когато никой не е в обхват и няма необходимост от светлината, което означава много по-дълго време на работа, отколкото бихте очаквали от подобно соларно осветление. 

Характеристики:

COB мощност – 1600W

3200 лумина

Ъгъл на осветяване 120 градуса

Батерия – Li-ion - 20AH

Време за зареждане: 6-8 часа при добра осветеност

Време на светене: 25-30 часа при непрекъснато осветяване на пълна мощност.

Височина на монтиране – 3-5m (препоръчителна)

Разстояние между стълбовете(стени) – 10-12m

Защита от вода и влага – IP65

Цвят – 6000 К

Комплекта включва:

Соларна лампа 1200W

Дистанционно управление

Гаранция 2г

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!