Електрически индукционен котлон Ronronron

99,00 лв. 79,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

ИНДУКЦИОНЕН КОТЛОН RORONRON RR915

Спецификация:

Предимство на индукционния котлон представлява вградения часовник.С негова помощ котлонът се изключва сам, щом яденето е готово, когато зададете съответната команда. Тази функция ще оцените най-вече докато варите ориз или спагети, които изискват точно измерено времето за готвене. Изключването на котлона е съпътствано от звуков сигнал.Благодарение на модерния дизайн, той не само е ефективен, но е и красиво бижу в кухнята ви. Повърхността му се чисти и поддържа лесно.
Уредът е с компактни размери и е подходящ за използване в малки кухненски помещения.Охлаждане чрез вентилатор

Бутон за включване и изключване

6 функции

Мощност 2200W

Защита от прегряване

размери:28х35см.

  • По-малко чакане
    Работи по-бързо от традиционните плотове, тъй като не е необходимо време за загряване на самият котлон. Енергията директно нагрява дъното на съда.
  • По-икономични

Тъй като се загрява директно съда, а не загряващ елемент в котлона, се ограничават топлинните загуби. Освен това, по-бързата работа и фактът, че зоната за готвене се изключва в момента, в който отстраните съда от нея, водят до допълнителна икономия на енергия.

  • Безопасни

Повърхността на индукционните котлони се нагрява само от топлината на съда върху него. Поради тази причина вероятността от изгаряне от котлона е минимална.

  • Лесни за почистване
    Гладката повърхност на индукционния котлон лесно се почиства от замърсяване, защото при кипене храната не изгаря толкова бързо, поради ниската температура на повърхността.
  • Гаранция 12месеца
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!