Фритюрник с горещ въздух Anton 5L

149,00 лв. 109,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

ФРИТЮРНИК С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ ANTON 363 5L

Спецификация:
Наличен в червено и зелено!

Фритюрник с горещ въздух 1400W дава възможност за пържене, печене, готвене на здравословни ястия за цялото семейство. Капацитетът му от 5 L ще ви даде възможност да приготвите голямо количество вкусни и хрупкави пържени картофи с еднократно използване. Благодарение 7-те предварително програмирани настройки, приготвянето на храна в този фритюрник е бързо и лесно. Този тип фритюрник е идеалното решение за вечери, когато искате да сервирате вкусна, но и здравословна храна. Уникалната комбинация от циркулация на горещ въздух и перфектната температура означава, че във фритюрника можете не само да пържите храна, но и да я печете, да я приготвяте като на скара и да я обръщате. Благодарение на циркулацията на въздуха с висока скорост, няма да е необходимо да използвате дори капка масло и вече няма да се притеснявате от неприятни миризми. Същият аромат, с който сте свикнали, но много по-здравословен и под ръка. Не знаете идеалната температура или време за готвене на фритюрника? Фритюрникът има 7 предварително програмирани настройки, които можете да активирате с просто натискане на бутон.
Идеално пригоден за ползване в кухнята съобразно нуждите на всеки. Иновативен и лесен за употреба. Ергономична и удобна дръжка за ползване. Уредът за готвене идва с 5-литрова кошница, в която свободно можеш да побереш вечерята на цялото семейство.
Само за 15 минути можеш да приготвиш здравословни ястия благодарение на капацитета от 3 порции на едно готвене. Почистването след употреба е много лесно - само с едно избърсване на кошницата. Бързото готвене и лесно почистване правят този продукт идеален за всекидневна употреба и незаменима част от всяко домакинство.

  • Вече има как да се насладиш на вкуса на любимите си пържени изкушения без абсолютно никакви угризения!
  • С този уред можеш да приготвяш вкусни картофки, крилца, бургери, калмари, десерти и дори цяло пиле.

Капацитет:5л

Мощност:1400W

Таймер 60 минутен

Регулируема температура: 60 - 200 ° C

Защита срещу прегряване

Размери: Д х Ш х В (25 х 24 х 30)

Гаранция 12 месеца

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!