Вертикална пълначка за колбаси - 5 литра

329,00 лв. 259,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Ръчната вертикална пълначка за месо с вместимост от 5 литра представлява идеалното решение за тези, които ценят висока производителност и професионално качество в приготвянето на месни деликатеси. Този уред е разработен с най-новите технологии и материали, за да отговори на изискванията на занаятчии и предприемачи в областта на кулинарията.

Основните характеристики на ръчната вертикална пълначка включват:

  1. Висока производителност: Със своята иновативна конструкция, тази пълначка гарантира висока ефективност и бързина при пълненето на колбаси и наденици, подходяща за професионални кулинари.

  2. Изцяло от неръждаема стомана: Уредът е изработен изцяло от висококачествена неръждаема стомана, което не само придава модерен и стилен вид, но и осигурява дълготрайна устойчивост на корозията и безопасност в приготвените продукти.

  3. Голяма вместимост: С обем от 5 литра, тази пълначка предоставя достатъчно пространство за обработка на по-големи количества суровини, като в същото време е компактна и удобна за използване.

  4. Различни приставки: В комплекта са включени 5 различни приставки за пълнене с размери 16мм, 22мм, 25мм, 32мм и 38мм, които предоставят възможност за приготвяне на разнообразни месни деликатеси с различни текстури и вкусове.

  5. Компактни размери: С размери 310 x 310 x 800мм, уредът е лесен за поставяне и съхранение в различни кухненски пространства, като в същото време предоставя необходимата функционалност за професионалните нужди.

  6. Помощник за бизнеса: Този модел не е само уред, но и надежден помощник при развиване и механизиране на вашия кулинарен бизнес.

С тези качества ръчната вертикална пълначка за месо представлява идеалното решение за занаятчии и предприемачи, които търсят надеждност, ефективност и високо качество в своите кулинарни проекти.

Гаранция 2г.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!