Магнитен Велоергометър AILIMAN Q5

329,00 лв. 249,00 лв.
Купи
Моля, изберете:

Спецификация:

Работи с приложение Keyi Health или с Bluetooth също има и дисплей!

Предлага изключително фитнес изживяване може да се насладите на филм , игра по време на тренировката!

Благодарение на него можем да гледаме анализ на спортни данни. Управлението се осъществява чрез Bluetooth , както и чрез изпращане на данни за тренировката. Запазването на най- високия резултат служи за допълнителен стимул да надминете себе си. Премерете сили със семейството си или приятелите и им покажете че сте най-добрият!

- държач за телефон или таблет проследява вашата скорост, време или сърдечен ритъм , разстояние и изгорени калории

 Така,че можете да проследявате лесно всяка стъпка от вашата тренировка и сензори за сърдечен ритъм.

- По-модерни материали: 1, Велоергометъра е изработен от висококачествена стомана , която е обработена с фосват , а повърхността му е устойчива на корозия. 2.Дебелината на основната тръба е 1,5мм така, че да може да носи тегло до 150кг.

- Комфорт - Дръжките на греблата са от гумена пяна ,удължават продължителността на вашата тренировка. Педалите с щирки за пръсти с каишки, ще предотвратят подхлъзване на краката по време на тренировка. Седалката е мека и удобна, като ви осугурява комфорт по време на тренировка. Можете да регулирате интензивността на тренировката според вашите възможности и желания. Специалните педали с каишки правят уреда изключително безопасен по време на трениросвка. 

- Уреда е супер плавен и тих - системата на безкрайно съпротивление и системата за ремъчно задвижване създават невероятно гладно и почти безшумно ползване на уреда.

Спирачната накладка прави спирачката за аварийно споране навременна и мигновенно реагира , безопасна и равномерна докато натискате бутона.

Ргулеруема седалка.

Тегло 20кг

гаранция 12месеца

Размери - 85/45/110

 

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!